043 455 2855

Liefde voor Limburg

; Liefde voor Limburg,

Wie houd van lekker eten, mooie natuur, gemoedelijkheid, lekker wandelen, marktjes afstruinen, heuvels beklimmen, streekgerechten, kloosterbiertjes, vakwerkhuisjes, mergelgrotten, carnaval, hopfeesten, wijndruivenplukken, Maastricht bezichtigen, shoppen, in een dag op en neer naar Parijs tja, dan hoef je maar richting zuid Limburg te koersen.

Wandel Tip

Limburg is een waar paradijs voor wandelaars. Met zijn glooiend heuvellandschap, verrassende vergezichten, kronkelende bospaadjes en de leukste eetcafe’s of pauzeplaatsen onderweg ontbreekt het u aan niets.
Vele wandellingen zijn voor je uitgestippeld middels gekleurde paaltjes waarvan er meerdere aan Frensjerhofke voorbij lopen.
Op www.wandelgidszuidlimburg.com vindt je prachtige beschreven routes met foto’s en de pauze plekken tevens je kunt er de gratis wandelapp. downloaden.
Een aanrader!

Kom binnen, neem een kijkje in uw vakantiehuis

Nu op VIMEO

de Merel

 de Lijster en de Zwaluw

lust for Live

info filmpje Lust for Live, bekijk wat een verblijf in Frensjerhofke  zo aantrekkelijk maakt. je zit er midden in…

 

Nationaal Landschap zuid Limburg

Info film Nationaal Landschap Zuid Limburg

Vakantieplannen

Het is kouder en het schemert nog vroeg.
Tijd voor de openhaard, kaarsjes, gezelligheid en de unieke sfeer in de zuidelijkste provincie van Nederland.
De tijd  van nieuwe voornemens en de vakantieplannen!
Frensjerhofke is het gehele jaar geopend zodat je steeds van de wisselende seizoenen kunt genieten, even kunt ontsnappen aan dagelijkse sleur of stress en de tijd kunt nemen voor jezelf en je naasten

 

geniet van de wisselende seizoenen

Frensjerhofke is het hele jaar geopend zodat je steeds van de wisselende seizoenen kunt genieten, even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en lekker niets moeten. Trek er op uit en bekijk de natuur in de kleurrijke herfst.

Natuurhuisje de Lijster

Woning de Lijster is nu gecertificeerd.
Stel je eens voor. Je wordt wakker in je vakantiehuis en opent het raam. Dat is nog eens wakker worden met al die zingende vogels. Even goed wakker worden met een bakje koffie op het terras of in de tuin en genieten van de opkomende zon. Na het ontbijt trek je er een dagje lekker op uit.
De directe omgeving van je vakantiehuis leent zich perfect om er eens lekker tussenuit te gaan. Een wandeling door het bos, waarbij plotseling een ree kan verschijnen die even een kijkje neemt en vervolgens rustig doorloopt… picknicken bij de Geul of misschien een dagje bij het huisje relaxen.
Na een dag in de buitenlucht, kun je ’s avonds  genieten van je warme maaltijd en met een wijntje of frisje alvast de dag van morgen doornemen.
Natuurhuisjes liggen in de mooiste natuurgebieden van Europa en jij bepaalt zelf de richting op jou vakantie.

Impressie over Gulpen-Wittem

Voor een impressie over ons Gulpen-Wittem bekijk de film

Beleef Zuid Limburg

Onderaan Holland bungelt nog onze provincie. Misschien wel het  mooiste stukje van Nederland maar dan met dat typische buitenland gevoel.
van vlak naar heuvelachtig
van heide naar bossen
van cultuurrijke steden naar pittoreske dorpjes
van Nederlands spreken naar dialect
van eten naar bourgondisch genieten
van nieuwbouw naar nostalgische vakwerk woningen
van rondje fietsen naar wielertourrace
van bootje peddelen naar kanovaren op de Maas
van met beide benen op de grond naar 30 meter onder de grond…..

 

vlinder