043 455 2855

Workshop schilderen

Altijd al een eigen schilderij willen maken maar niet in de gelegenheid geweest, volg dan een schilder workshop.
Dit kan als groep max 15 personen, u maakt dan ieder een doekje en wij geven u hierbij de nodige begeleiding, deze kan plaatsvinden op de hof bij Frensjerhofke of we gaan de natuur in, een regenbuitje op een waterverf schilderij zal dan extra dimensie geven, echter wij zoeken in dat geval een leuk overdekt terras of binnen plek voor u. De duur van deze workshop is van 13.30 tot ca 16.30 uur en wij zorgen voor alle benodigheden.

Individueel een workshop volgen is ook mogelijk. Deze is met twee personen van 11.00 tot 17.00 uur incl. lunch en met persoonlijke begeleiding, om aan het einde van de dag voldaan met een eigen schilderij naar huis te gaan. Vaak een startpunt voor een creatieve hobby of net dat opstapje om toch in uw eigen omgeving een schildersopleiding te gaan volgen.
Deze workshop vind plaats op een vaste locatie waar de beschikking is over 2 stevige houten schildersezels, met gebruikmaking van zeer goede schilders doeken, want ook de kwaliteit van uw eerste werk moet top zijn.

U zult versteld staan van uw eigen creativiteit.

vlinder