043 455 2855

logeren in Frensjerhofke

Frensjerhofke in Mechelen is er voor jou om te genieten van al het moois dat Zuid Limburg  te bieden heeft.

Logeer in een authentiek vakwerkboerderijtje met drie nostalgische vakantie woningen en ervaar de rust en het bourgondische leven.
De binnenhof  bied toegang tot de gezellige vakantiehuisjes die elk met een eigen uitstraling de basis vormen voor een heerlijke vakantie.

De huisjes zijn van alle gemakken voorzien hebben meerdere slaapkamers en een open sfeer haard met gasblokken vuurtje of rustieke gaskachel maar ook CV, neem wel de sloffen mee want vloerverwarming kende men vroeger nog niet!

De huisjes beschikken samen over de binnenhoftuin met elk eigen tuinmeubelen.

De eigen parkeerplaats ligt vlakbij.

Kijk bij de aparte woningen en proef de sfeer! De vakantiewoningen liggen aan het straatje Overgeul, midden in het met 5***** bekroonde Geuldal, een prachtig natuurlandschap waar groene weides en heuvels elkaar afwisselen met panoramische vergezichten.
Frensjerhofke, een ideaal uitgangspunt voor elke wandelaar, natuur en cultuurliefhebber, we liggen tenslotte in de uitlopers van de Ardennen en Eifel.

Kinderen jonger dan 16 jaar en  rustzoekers gaan helaas niet samen,  vandaar deze leeftijdsgrens.

We zijn net als de cultuurrijke nabijgelegen steden Maastricht of Aken goed met openbaar vervoer bereikbaar.

Het heuvelland met een netwerk aan fiets en wandelroutes is een must voor elke sportieveling die de uitdaging aandurft, maar ook voor de recreant die rustig op ontdekking wil om de gastvrije streek te verkennen en te genieten van onze culinaire lekkernijen of de ruim aangeboden activiteiten.

Er zijn geen huisdieren toegestaan in Frensjerhofke.
Roken is er verboden.

vlinder