043 455 2855

lastminute naar Zuid-Limburg?

LAST MINUTE  naar Zuid-Limburg?

Wilt u de drukte ontsnappen en tot rust komen in het prachtige Mechelen. Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vriendelijke groet,

Team Frensjerhofke

op de fiets door zuid limburg

Bekijk hier de informatie, jou elektrische fiets kan bij je huisje worden opgeladen en de knooppunten route  is vlakbij.

Bij de plaatselijke fietsverhuur vind jij de juiste fiets. 

Tijdens je fietsvakantie in Zuid Limburg ontdek je de mooiste plekjes!

chalet “Mon Chardonnay”

Ons chalet is nu ook te huur
op een bosrijk 4 sterren park, aan de rand van Nationaal natuurpark de Hoge Kempen in België.

een heerlijk wandel en fietsgebied op 7 km van Maastricht

kijk hier voor meer info en foto’s

Sjun by Anne

Op vakantie in Frensjerhofke is het lekker bijkomen van alle beslommeringen en gewoon genieten,

schoonheidssalon

Sjun by Anne

Daarbij morgen we onze huid niet vergeten want niet alleen rust en ontspanning voor ons lichaam maar ook je huid kan tijdens je vakantie een professionele verzorging gebruiken.

daarbij is het ook nog eens lekker dichtbij,  je hoeft het straatje maar over te steken.

Stel je voor, je man of partner zit buiten het krantje door te nemen om maar niks te missen van al dat nieuws, terwijl jij lekker relaxed ligt te genieten van zachte ontspanningsmuziek  en een heerlijk geurtje terwijl  jou gezicht een verzorgende wellness behandeling krijgt.
Je zou er zo maar in slaap kunnen vallen.

www.sjunbyanne.nl

(Met in acht name van de COVID regels natuurlijk)
info via het contact formulier.

Natuurhuisje de Zwaluw

Huisje de Zwaluw is nu gecertificeerd.
Stel je eens voor. Je wordt wakker in je vakantiehuisje en opent het raam. Dat is nog eens wakker worden met al die zingende vogels. Even goed wakker worden met een bakje koffie op het terrasje of in de tuin en genieten van de opkomende zon. Na het ontbijt trek je er een dagje lekker op uit.
De directe omgeving van je vakantiehuisje leent zich perfect om er eens lekker tussenuit te gaan. Een wandeling door het bos, waarbij plotseling een ree kan verschijnen die even een kijkje neemt en vervolgens rustig doorloopt… picknicken bij de Geul of misschien een dagje bij het huisje relaxen.
Na een dag in de buitenlucht, kun je ’s avonds genieten van je warme maaltijd en met een wijntje of frisje alvast de dag van morgen doornemen.
Natuurhuisjes liggen in de mooiste natuurgebieden van Europa en jij bepaalt zelf de richting op jou vakantie, ga je linksaf richting het dorp of rechts omhoog langs de dassenburchten richting bossen.

milieu

Herfstfruit nabij Frensjerhofke vakantiewoning in Mechelen ZuidlimburgOm het milieu te sparen gebruiken wij bij voorkeur natuurvriendelijke schoonmaak producten, groene zeep, azijn, soda en voor de bonte was de bekende wasnoten en eco waspoeder L Arbre vert
 i.v.m.  covid-19 zijn wij wel genoodzaakt om daarbij toch desinfecterende producten te gebruiken om de geldende hygiëne maatregels in acht te nemen.

 

 

ik wil je wat vertellen,

herfst actie
Psst… kijk hier eens
 • als je bij ons komt logeren kom je tijd tekort want je kunt hier
 • *wandelen door een 5 sterren natuurgebied
 • *fietsen door heuvels en dalen
 • * autoritjes maken zoals de mergellandroute
 • *lekker uit eten
 • *torens beklimmen
 • *varkens hoeden
 • *grotten verkennen
 • *kastelen bezichtigen
 • *golfen
 • * tennissen
 • *forel vissen
 • *lekker genieten in de spa en nog veel meer

vakantieplannen

zoek je een vakantieparadijsje in Nederland? Kom dan naar Zuid Limburg. ben je sportief ingesteld of juist van de terrasjes en lekkere hapjes, van actief tot lekker ontspannen, hier vind je ongetwijfeld jou beleving.

geniet van de wisselende seizoenen

Frensjerhofke is het hele jaar geopend zodat je steeds van de wisselende seizoenen kunt genieten, even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en lekker niets moeten. Trek er op uit en bekijk de natuur in de kleurrijke herfst.

Stadswandelingen voor jou

In de zomermaanden verwelkomen we weer vele toeristen die in Zuid-Limburg op pad gaan in de mooie natuur, dorpen en steden. Hiervoor organiseert VVV Zuid-Limburg diverse stadswandelingen en rondleidingen in de plaatsen Aken, Valkenburg, Vaals, Eijsden, Sittard en Heerlen. Maak kennis met de historische dorps- en stadskernen en ga op ontdekking onder leiding van een VVV gids. Bekijk alle mogelijkheden en boek direct online!
stadswandelingen

vlinder