043 455 2855

Frensjerhofke

Frensjerhofke  in Zuid Limburg is een authentiek vakwerkboerderijtje waarin drie nostalgische vakantie woningen met elk een eigen parkeerplek.
De huisjes  zijn van alle gemakken voorzien waaronder een smart tv, Wifi, compleet ingerichte keuken, badkamer en woonkamer met open sfeerhaard en slaapkamers op de bovenverdieping.
Aan de binnenhof  met gezamenlijke tuin zijn de drie toegangen tot de gezellige vakantiehuisjes die elk met een eigen uitstraling die de basis vormen voor een heerlijke vakantie.

Kijk bij de aparte woningen en proef de sfeer! De vakantiewoningen in Mechelen liggen aan het straatje Overgeul, midden in het met 5***** bekroonde Geuldal, een prachtig natuurlandschap waar groene weides en heuvels elkaar afwisselen met panoramische vergezichten. Ervaar de rust en het bourgondische leven.

Een ideaal uitgangspunt voor elke wandelaar natuur en cultuurliefhebber, we liggen tenslotte in de uitlopers van de Ardennen en Eifel.

We zijn net als de cultuurrijke nabijgelegen steden Maastricht of Aken goed met openbaar vervoer bereikbaar.

Het heuvelland met een netwerk aan fiets en wandelroutes is een must voor elke sportieveling die de uitdaging aandurft, maar ook voor de recreant die rustig op ontdekking wil om de gastvrije streek te verkennen en te genieten van onze culinaire lekkernijen of de ruim aangeboden activiteiten.

 

vlinder