043 455 2855

Overnachten

Frensjerhofke in Mechelen is er voor jou, om te genieten van al het mooie dat Zuid Limburg je te bieden heeft.
Verblijf in een van de nostalgische woningen en ervaar de rust en het bourgondische leven.
In dit authentieke vakwerkboerderijtje met binnenhof bevinden zich 3 gezellige vakantiewoningen, elk met een eigen uitstraling,  ze vormen de basis voor een heerlijke vakantie.
De woningen zijn van alle gemakken voorzien hebben meerdere slaapkamers en een sfeer open haard met gasblokken vuurtje of rustieke gaskachel maar ook CV ze beschikken samen over de binnenhoftuin en een eigen parkeerplaats.
Kijk bij de aparte woningen en proef de sfeer! De vakantiewoningen liggen aan het straatje Overgeul, midden in het met 5***** bekroonde Geuldal, een prachtig natuurlandschap waar groene weides en heuvels elkaar afwisselen met panoramische vergezichten.
Frensjerhofke, een ideaal uitgangspunt voor elke wandelaar, natuur en cultuurliefhebber, we liggen tenslotte in de uitlopers van de Ardennen en Eifel en zijn net als de cultuurrijke nabijgelegen steden Maastricht of Aken goed met openbaar vervoer bereikbaar.
Het heuvelland met een netwerk aan fiets en wandelroutes is een must voor elke sportieveling die de uitdaging aandurft, maar ook voor de recreant die rustig op ontdekking wil om de gastvrije streek te verkennen en te genieten van onze culinaire lekkernijen of de ruim aangeboden activiteiten.
Geen huisdieren
Niet roken

 

 

vlinder